top of page
Analysing Data

DE FISCAAL ACCOUNTANT WAAROP U KUNT BOUWEN

Fisc-Protect biedt gepersonaliseerde boekhouddiensten op maat aan. Ook uw gezondheid en deze van uw medewerkers is onze zorg. Sinds jaar en dag bedienen wij een breed scala van cliënten. Als uw fiscaal accountant zijn wij er om ervoor te zorgen dat al uw financiële beslissingen zorgvuldig worden genomen, waarbij uw belang altijd voorop staat. We staan klaar om u als uw  adviseur te begeleiden op uw weg naar evenwichtig en gezond succes. Met onze jarenlange ervaring, ons uitgebreid netwerk en onze periodieke bijscholing zijn we in staat om aan uw behoeften te voldoen, ongeacht de complexiteit. Wij weten dat fiscale problemen vaak tijdrovend en complex zijn. Als fiscaal accountant nemen wij vakkundig deze last van uw schouders en behandelen wij uw administratie op de meest efficiënte manier. Wij engageren ons dit op een gezonde en evenwichtige manier voor u waar te maken. 

 

Neem gerust contact met ons op om te zien hoe u kunt genieten van onze diensten.

Over Ons: Over ons
Analyzing Graphs

ONZE GESCHIEDENIS

Een familiale KMO

1965:
Eenmanszaak opgericht door

Hand.ir. R.H. PEETERS, ere-bedrijfsrevisor.

1991:
Vennootschap opgericht door

Hand.ir. Rudi PEETERS, Master of accountancy,

fiscaal accountant ( ITAA / 10.980.905 )

1996:

Dr. Goedele DOURS, arbeidsgeneesheer, milieucoördinator en ICF erkend coach, treedt toe tot de onderneming.

2021:
De derde generatie, Pieter-Jan PEETERS, Master in de Toegepaste Economische Wetenschappen specialiteit accountancy en fiscaliteit staat in de startblokken.

WIE ZIJN WIJ?

mama.jpg

Hand.ir. Rudi PEETERS

Rudi Peeters stapte met veel enthousiasme en overtuiging in het bedrijfsrevisorenkantoor dat door zijn vader werd opgericht. Samen met een team van gemotiveerde medewerkers worden de cliënten nauwgezet opgevolgd. Aandachtig en gericht luisteren naar de cliënt staat centraal. Maar ook het correct en verstaanbaar aanbrengen van cijfers wordt hoog in het vaandel gedragen. Centraal staat de motivatie en gedrevenheid van de cliënt, die het kantoor dan deskundig met cijfers zal begeleiden.   

  • LinkedIn

Dr. Goedele DOURS

Goedele Dours heeft in diverse internationale bedrijven (GSK, DuPont de Nemours, IFF, Novo Nordisk) gewerkt als arbeidsgeneesheer en gezondheidsadviseur. Als actieve sportbeoefenaar en overtuigde ervarings-deskundige van een gezonde levensstijl, brengt zij deze waarden tot leven. Inspirerend leren en begeleiden vormen hierbij een hoeksteen. Daarnaast heeft Goedele een uitgebreide ervaring in de arbeids-geneeskundige wereld: het nakomen en anticiperen van de wettelijke verplichtingen op een gerichte en eenvoudige wijze is haar mantra. Vorming en coaching zijn belangrijke drijfveren voor Goedele. Zij werkt hiertoe samen met organisaties als The Human Performance Institute, Robertson Cooper en is een ICF gecertifieerde coach. Daarnaast is Goedele lead auditor in het milieu- veiligheid en arbeidsgeneeskundige gebied (ISO 14001 & ISO 18001). De warme menselijke contacten zijn de grootste drijfveer om al deze activiteiten succesvol te combineren. En de energie haalt ze als geoefend sporter uit de looptochten door haar geliefde Brussel.

  • LinkedIn
bottom of page