Nachtdienst

ONZE SOFTWARE

 

Paperless werken is niet enkel beter voor het milieu (onder meer omdat het komaf maakt met papierverspilling en nodeloze verplaatsingen), het is ook veiliger, sneller en makkelijker – tenminste, als je over de juiste tools beschikt. We hebben ze hier voor jou verzameld, maar je staat er natuurlijk niet alleen voor. Tijdens je kennismakingsgesprek krijg je de nodige informatie en we staan altijd klaar voor eventuele vragen.

Schermafbeelding 2022-05-20 111725.png

Horus Software

Horus is een innoverende boekhoudsoftware gebaseerd op de nieuwe technologieën die in alle behoeften van de accountant en de cliënt voorziet. Door middel van artificiële intelligentie kunnen bepaalde boekingen verwerkt worden om zo u als klant on-time info aan te bieden. Ons boekhoudpakket wordt automatisch gekoppeld aan jouw Falco-klantenportaal. 

https://horussoftware.be/nl/

FALCO.png

Falco

Falco is bestemd voor ondernemers, bedrijfsleiders, zelfstandigen en kmo’s die hun cijfers beter wensen te kunnen opvolgen en een realtime zicht willen hebben op hun cashflow. Het is een beheer- en besturingsinstrument om ondernemers te helpen om de juiste beslissingen te nemen voor hun activiteit. Falco maakt het mogelijk om facturen en betalingen te verrichten, aanmaningen te versturen, de cashflow op te volgen, te communiceren met de boekhouder, enz.

https://www.falco-app.be/nl/

Schermafbeelding.png

Billtobox

Als digitale link tussen jou en Fisc-Protect maakt Billtobox administratieve vereenvoudiging mogelijk. Stuur documenten zoals facturen en bonnetjes snel via je pc, tablet of smartphone door naar ons, en wij ontvangen alles in een overzichtelijk digitaal dossier.

https://platform.billtobox.be/login2/users/sign_in

codabox.png

Codabox

CodaBox bezorgt ons de essentiële data om je boekhouding van a tot z digitaal te runnen. Bankrekeninguittreksels, kredietkaartafschriften, loongegevens en e-facturen worden direct naar de boekhoudsoftware doorgestuurd, klaar voor verwerking.

https://www.codabox.com/nl/

Met de volgende software kunnen wij ook overweg ...

exact.png
Wolters-Kluwer-logo_edited.png
Popsy Classic.png
microsoft_teams_logo.png